Pokaždé, když mohu nabízet takový realitní bonbonek, jako je tento, jsem unešená! Miluju nemovitosti v centru, které mají díky svému umístění jedinečný potenciál a neopakovatelnou atmosféru! Dnes Vám o jedné takové chci napsat....

 

Jedná se o bydlení s nezaměnitelným geniem loci Malé Strany, jen pár kroků od Karlova Mostu. Díky pečlivé práci restaurátorů a architektů zde vzniklo dokonalé spojení historie s moderní technologií. Jedinečnou luxusní atmosféru vytvářejí původní prvky středověkého paláce s použitím dnešních velmi kvalitních materiálů. Dřevěné podlahy, stylové koupelny, podlahové topení, osvětlení v bytě, prvotřídní kuchyně. Svůj vysněný domov zde najdou jak milovníci romantických prostorů, tak nároční klienti hledající bydlení bez jakýchkoliv kompromisů. Výjimečností jsou dvě chráněná parkovací místa ve dvoře Velkopřevorského paláce maltézských rytířů přímo v protějším domě.

 

 

 

Tato unikátní nabídka není u nás v kanceláři dlouho a myslím, že se ani dlouho neohřeje :-) Nabízíme v paláci dva byty, jeden má rozlohu 101 m2, druhý, prostornější 200 m2. Velmi ráda Vás já, nebo můj tým, vezmeme na prohlídku a byty Vám ukážeme, protože v tomhle případě, více než kdy jindy platí, že tisíce napsaných slov, nenahradí jednu návštěvu... Budeme se na Vás těšit!

 

Přeji Vám krásný horký víkend a nezapomeňte, že i mimo pracovní dny, jsme stále aktivní na Facebooku a Instagramu!

Vaše Karin

Publikováno 2.5.2016, autor: Karin Cossmann