Poslední týdny se nesou ve znamení nabírání nových nemovitostí a musím říct, že jsem opravdu pyšná a hrdá na to, jaké nemovitosti se mi dostávají do rukou. Ve všech případech se jedná o absolutní realitní delikatesy! Dnes Vám chci napsat o domě na kouzelném místě s úžasným potencionálem.

Jedná se o dům s naprosto unikátní adresou vedle hradu a Petřína.  Ideální pro rodinnou rezidenci. Dům “U tří andělů” je jeden z posledních domů na Malé Straně, který není rozdělen na bytové jednotky. Nad domem je pozemek (zahrada), kde je případná možnost odkoupení od města. V domě bylo již zrealizováno spoustu nákladných prací a je ve stavu “shell nad core”. Při rekonstrukci byli maximálně respektovány dochované historické konstrukce a prvky. Projekt je koncipován jako luxusní rodinné sídlo. Svůj vysněný domov zde najdou jak milovníci romantických prostorů, tak nároční klienti hledající bydlení bez jakýchkoliv kompromisů.

Bydlení pod hradem v tomto excelentním historickém šperku bych přirovnala k bydlení v Paříži poblíž Královských zahrad! Skutečně se jedná o naprosto dokonalou kombinaci všech faktorů, které si umíte představit! Atmosfréra, kterou toto místo má je neopakovatelná!

Těším se na Vás a na Vaše dotazy, já i můj tým jsme tu pro Vás!

Vaše Karin

Publikováno 2.5.2016, autor: Karin Cossmann