Také milujete ten pocit, když se na dovolené zabydlíte v novém apartmánu?  

Slastný pocit odpočinku, který ve vás vyvolá kombinace slunce, moře, zeleně a teplého vánku. 

“Udržet si tak tento dojem z bydlení i doma..”, říkáme si. Inu, tato vila je přesně takovým splněným přáním.

Vila byla vždy sídlem zajímavých osobností. Dům sám je příkladem klasické rezidenční prvorepublikové vily ve francouzském stylu. I dnes je tato úžasná nemovitost po náročné rekonstrukci připravena pro nejnáročnějšího klienta. 

Interiér domu navrhoval světoznámý italský architekt James Cavagnari. Právě ten dovnitř vily zanesl onen středomořský rukopis. Cavagnariho studio Prima Design v italském Florence již usktečnilo mnoho komerčních i rezidenčních projektů po celém světě. Mimo jiné je tento zkušený designér proslulý svou schopností dokonale vyvážit emoce i logiku v interiéru. Pražská vila v sousedství velvyslanců není výjimkou. 

Přenesmse nyní na krátkou chvíli do reality a sdělme si pár faktických informací. Jedná se o exkluzivní, prestižní vilu z roku 1927 s velkým privátním pozemkem a garáží. 

Užitná plocha činí 780 m 2 . K relaxaci poslouží krásný vnitřní bazén s altánem v zahradě. Co se vnitřních dispozic vily týká, nabízí 6 ložnic a 4 koupelny.

Udržovaná zahrada ve stylu anglického parku má celých 1880 m 2 a umožňuje luxusní a diskrétní bydlení v nejžádanější lokalitě Prahy 6. Jste-li milovníky prvorepublikových vil s kapkou moderního stylu a toužíte se probouzet do každého dne s pocitem klidu, právě jste našli svou oázu odpočinku a komfortu. Bude nám potěšením provést vás v ní.

Tato residence vám bude nejen luxusním domovem v dneší uspěchané době. Je to ideální protijed do městského života.

Vaše Karin

Publikováno 25.7.2016, autor: Karin Cossmann