Staré splavy jsou nádherným letoviskem, rozkládajícím se přímo na břehu kouzelného jezera , nabízejícím nadstandartní využití volnočasových aktivit. V okolí se nachází řada výborných restaurací, luxusních hotelů, wellness centrum, golfové hřiště, nádherné turistické stezky a mnoho dalších služeb, které uspokojí i tu nejnáročnější klientelu.

Prostor  pro tuto vilu se nachází na místě původní vily Bellevue, která byla nejdominantnější stavbou v rezidenční ulici Lázeňský vrch ve Starých Splavech. Jedná se o parcelu na nejexkluzivnějším místě. Vila Bellevue má nejkrásnější výhledy a sídlí nejblíž k břehu jezera. Tato poloha vybízí k procházkám v každém ročním období a relaxaci v čisté a krásné přírodě. Vila Bellevue je obklopena prvorepublikovými vilami což jen dotváří atmosféru rezidenční oblasti.

Objekt vily Bellevue, navrhl známý architekt Juraj Sonlajtner a jako každý jeho projekt je i tento vyjímečný a má jedinečnou atmosféru. Projekt představuje třípodlažní dům s přímým vjezdem do domu a přímým přístupem ke břehu jezera. Z vily je celoročně krásný výhled, který oceníte nejen Vy ale jakákoliv Vaše návštěva.

Získání parcely na břehu Máchova jezera je nejspíš poslední a zcela mimořádnou příležitostí!

Vaše Karin

Publikováno 2.5.2016, autor: Karin Cossmann